luni, 2 august 2010

Luni

  Azi a fost una din zilele alea în care te distrezi si razi pan’ te pisi pe tine.
So, am fost cu Sabina, Sorin si Raluca în herăaa.
   
   Noi am vrut sa mergem cu barca pe lac da’ castoru de Sorin îşi uitase buletinul acasă si la fel si eu.Cand ne pregăteam sa plecăm în alta parte apare un om cu bărci care se bagă în vorba cu noi si ne spune ca ne da bărci fără sa avem buletin.
  
  YUUHUU!!!

   Si am pornit pe lac.După ce am invatat si noi sa vaslim ,am început sa ne invartim p’acolo.Pe la mijlocu’ lacului ne’a izbit un miros din cauza peştilor morţi care pluteau de’am pulii.
  Cand incercam si eu sa dau mai tare din vasle am căzut pe spate în barca si m-am murdărit de noroi cred ,iar Sabina m’a prin intr'o poza exact cand cădeam.
  Ne-am întors la mal.
  Era pe acolo un aurolac drogat care tot tipa si venea la noi si zicea nişte chestii aiurea .Am plecat mai departe, ignorandu-l. În România totu’ e posibil.
  Ne-am aşezat pe o banca si am început sa sunăm oameni asa, si sa-i întrebăm dacă Vlad/Dragoş e acasă sau d`astea.L-am sunat pe ``Vlad`` de vreo 20 de ori si au răspuns vreo 20 de oameni diferiţi.Strange.
  După mai multe apeluri răspunde un moş care ne zice ca telefonul lui e ascultat si ca o sa avem probleme cu poliţia si bla bla..a mai zis nişte chestii.
  Noi am continuat sa-i sunăm pe „norocosi”
  
  Am plecat din herăstrău cu 41.
  În tramvai erau 2 cocalari cu 2 pitipoance. Ceva obişnuit pentru bucuresti. PENTRU NOI NU!!
  Am coborat din tramvai si fiecare a plecat acasă.


Am uitat sa îţi spun ca în apa era un peste.Unul mort.Si a avut privilegiul de a ne juca cu el.

Un comentariu: